Business Coaching - Vezetőknek

 

Siker/Karrier/Szolgáltatás/Pénz/Fejlődés/Egyensúly

Magabiztosság/Kommunikáció/Asszertivitás/Lelki béke

 

A Business Coaching keretein belül hasonló tematika mentén haladunk, azzal a különbséggel, hogy figyelembe vesszük az üzleti célkitűzéseket is. Kérlek, olvasd el, mire számíthatsz az Egyéni Hangoláson! Köszönöm.  

Miben hasonlít és miben különbözik a Business Coaching az Egyéni Hangolástól?

 

A folyamat mindkét esetben a probléma feltárásával és stresszoldással kezdődik. Építkezni biztos alapra lehet, illetve olyan mentális beállítottságból tudunk fejlődni, ahonnan megszületik a kreativitás és az inspiráció.

 

Ezután - vagy ha nem probléma és stressz a találkozás oka, hanem fejlesztés és optimalizálás - felmérve a kliens üzleti és személyes helyzetét, szükségleteit, céljait, erősségeit, együtt kidolgozunk egy akciótervet, melyet folyamatos konzultáció mellett a kliens beépít a mindennapjaiba.  

Ez minden esetben teljesen személyre szabott, ezért az első alkalommal derül ki, hogy hozzávetőlegesen hány konzultáció ajánlott.

 

Nagyon fontos, hogy ezekkel az eszközökkel továbbra is az a cél, hogy a kliens saját jó megoldásai kerülnek a napvilágra. 

Többnyire Skype-on tartok konzultációkat, kamera használatával. Ez egy nemzetközileg bevált módszer, remekül működik. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy online konzultálhassunk, kérlek írj nekem és megbeszéljük, milyen egyéb megoldást tudok javasolni.

 

Befektetésed összege a sikereid érdekében:

 

1 alkalom 15.000.- Ft + ÁFA / 1,5 óra (alanyi ÁFA-mentes)

 

Bejelentkezés és információ:

 

"A leghatékonyabb vezetés a versengés nélküli vezetés. A versengés félelmen alapul. De ha tényleg szereted, amit csinálsz, nem hasonlítgatod magad másokhoz. Csak teszed a tőled telhető legtöbbet. Éled a szenvedélyedet.

Magad, vagy a munkád másokhoz való hasonlítgatása nem hatékony. De ha egyszerűen észreveszed más emberek munkáját és tanulsz belőle, akkor folyamatos személyes növekedést tapasztalsz. És mások vonzódni fognak hozzád, ha szereted, amit csinálsz; a hitelesség fogja vonzani őket. Ekkor az üzletedben lévő minden ember és dolog minőségének szintje elkezd emelkedni. Egymást emeljük." (Byron Katie)

"

"

​© 2014 by Izsold Eszter Hedvig Coaching.

Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube - White Circle

Összehangoló

Izsold Eszter Hedvig

info.osszehangolo@gmail.com

www.osszehangolo.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now