Párkapcsolat/Házasság/Család/Szeretet

Együttműködés/Természetesség/Sebezhetőség

 

"Nincs szebb dolog annál, mint mikor az ember vállalja a saját szerepét valamiben, amit a párja tett vele. Ilyenkor az alázat győzedelmeskedik, és az önvédelem eltűnik. Tökéletesen sebezhetővé válunk. Ez a fajta sebezhetőség pedig olyasmi, ami után az ember mind a tíz ujját megnyalja - egyszerűen felséges." Byron Katie

Kiknek ajánlom?

❖  A Kapcsolati Hangolást olyan nyitott gondolkodású pároknak ajánlom, akik nem csak saját magukat szeretnék megismerni, de szeretnék a kapcsolatukban is megélni a lehető legmélyebb testi-lelki-szellemi intimitást, összetartozást.

❖  Ezen kívül ajánlom családi viták rendezésére, baráti kapcsolatok helyreállítására, kollégák közötti együttműködés elősegítésére, bármilyen szituációra, ahol konfliktus merült fel, és szeretnék azt békésen rendezni, illetve a kapcsolatot elmélyíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez kínálok olyan eszközöket, melyeknek segítségével a felek tisztán, nyíltan tudnak kommunikálni, ezáltal hatékonyabban tudnak együttműködni a mindennapjaikban, amely a kapcsolódás elmélyülését eredményezi hosszú távon.

 

Az én jelenlétem abban tud segíteni, hogy mindkét félnek lehetősége legyen elmondani a saját véleményét, megtapasztalását, a felek értő figyelemmel meghallgassák egymást, illetve a tényekre támaszkodva, a stresszt elengedve, rálássunk a problémák valódi okaira. Így együtt, közös megértésből születnek meg a megoldások, ami még inkább támogatja a kapcsolat elmélyülését, meghittséget és bizalmat teremt.

 

Ezek az alkalmak mindössze egy kis kíváncsiságot, jószándékot, nyitottságot igényelnek önmagunk és partnerünk felé.

 

Ez egy beszélgetős módszer, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a felek önmaguk és egymás előtt is feltárják őszintén a szükségleteiket, merjék elmondani egymásnak, és megtalálják azt az életstílust, amellyel mindketten szabadon szerethetik egymást.

 

Kérem, hogy akkor jelentkezzetek, ha mindketten saját elhatározásból, együttműködően, kíváncsian szeretnétek részt venni!

 

Többnyire Skype-on tartok konzultációkat, kamera használatával. Ez egy nemzetközileg bevált módszer, remekül működik. Amennyiben nem tudjátok megoldani, hogy online konzultálhassunk, kérlek írjatok nekem és megbeszéljük, hogy milyen egyéb megoldást tudok javasolni.

 

Befektetésed összege a harmonikus kapcsolatod érdekében:

 

1 alkalom: 22.000.- Ft / 2 óra / 2 fő (alanyi ÁFA-mentes)

 

Bejelentkezés és információ:

 

 

 

KAPCSOLATOK HANGOLÁSA

Együttműködő Kommunikáció

Empátia

Konfliktuskezelés

Békéltetés

Az emberek akkor kiabálnak, ha a szívük távol van egymástól. Akkor beszélnek rendesen, ha a szívük összhangban van a másikéval. De ha két szív egyesül, egyáltalán nincs szükség szavakra.

 

Deepak Chopra

"

"

​© 2014 by Izsold Eszter Hedvig Coaching.

Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube - White Circle

Összehangoló

Izsold Eszter Hedvig

info.osszehangolo@gmail.com

www.osszehangolo.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now