BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek oldalamon!

 

Izsold Eszter Hedvig vagyok, szólíthatsz Hédinek vagy Eszternek. 

Egyéni és páros stresszoldó, önismereti konzultációkat, előadásokat, tréningeket tartok összhangra,

együttműködő önérvényesítésre vágyó embereknek. 

 

ÖSSZHANG. Harmónia. Egyensúly. Balansz. Béke. Egyetértés. Konszenzus. Együtthangzás. 

A fenti minőségekben, koncepciókban az a közös, hogy akkor jelennek meg, ha több változót közös nevezőre hozunk. Szólhat ez arról, hogy önmagamon belül megtalálom az egyensúlyt testi-lelki-szellemi szinteken, és ezáltal kiegyensúlyozottá, harmonikus személlyé válok. Vagy két ember különböző szükségleteit, igényeit hangoljuk össze úgy, hogy együttműködés, béke szülessen belőle - kompromisszumok nélkül. Vagy akár vállalatok, országok közötti mindkét fél számára előnyös megállapodások születhessenek. Vagy épp egy kórus szólamainak megtalálni a helyes arányt, hogy a zene tisztán, egységesen szóljon.

Mélyen hiszek a szelídség megengedő erejében, és abban, hogy nem megváltoznunk kell, hanem csak elengedni mindazt, akik nem vagyunk, hogy önmagunk lehessünk. Így végre megélhetjük azt a meghitt, intim kapcsolódást magunkkal és másokkal, amire mindig is vágytunk, illetve olyan sikereket érhetünk el, amelyekről addig nem is álmodtunk. 

 

Ez a belső utazás és az emberiség tudatosságának fejlesztése a szenvedélyem. Kalandos, izgalmas, néha ijesztő, mégis ellenállhatatlanul vonzó. Ha szeretnéd, elkísérlek egy darabon, megmutatok egy pár ösvényt, titkos átjárót, hogy rátalálhass arra az életstílusra, amellyel összhangban tudsz lenni. 

Úgy érzem, hogy aki képes itt, a dualitás földjén, az ellentétek és polaritások között önmagával, másokkal és a világgal harmóniára lelni, az megtalálja a 'Bölcsek Kövét'. Ehhez mindössze kiváló önismeretre, valamint az együttműködő önérvényesítés titkainak megismerésére és elsajátítására van szükség. Ha erre vágysz, akkor jó helyen jársz. 

 

További információkért olvasgasd a weboldalt, kövesd a közösségi oldalaimat, illetve írhatsz is nekem. Igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni. 

Izsold Eszter Hedvig

Összehangoló Facilitátor, Önismereti Tréner, Előadó

2004-ben lettem szerelmes az emberi lét kérdésköreit feszegető kutatásba. Ezen az úton sokféle képzésen vettem részt - többek között Természetgyógyász-Kineziológus, Spirituális Gyógyítás és Transzperszonális Pszichológia, Sámánisztikus Gyógyítás, Erőszakmentes Kommunikáció, Byron Katie Munka, Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok, Numerológia, Enneagram, Recall Healing - a teljesség igénye nélkül. Tanulmányaim során lassan felfedeztem, hogy mi az, ami nálam nagyon jól működik, és mik a hozzám kevésbé illő eszközök. Ma már csak a legszimpatikusabbakat és a leghatékonyabbakat használom, ezért klienseim számára is ezeket ajánlom jó szívvel. 

Szabadidőmben szeretek olyan tevékenységeknek áldozni, melyek örömmel, nyugalommal és mély megelégedettséggel töltenek el, mint például az éneklés, zenélés, tánc, jóga, meditáció, főzés, kirándulás, tanulás, olvasás, kapcsolataim ápolása és sok-sok nevetés.

Izsold Eszter Hedvig

Az Összehangoló weboldal szerkesztője

Mexican Fiesta
Three Friends Laughing
Happy Teens
Karaoke Party
Successful Girl
Movie Poster
Girl Power
Happy Kids Huddle
Team Players
Couple Laughing at the Beach
Poolside Meditation
Girl Eating an Apple
Buddies
Hiking
Woman in a Spa
Urban Zen
Girl Smelling Flowers
Hot Stone Massage
Yoga Man Meditation
Play
Tropical Island
Lighthouse
On Top of the World
Orientation
Cool Van
Beach Vacation
Father and daughter at computer
Woman on the Phone
Cheerful Seniors

​© 2014 by Izsold Eszter Hedvig Coaching.

Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube - White Circle

Összehangoló

Izsold Eszter Hedvig

info.osszehangolo@gmail.com

www.osszehangolo.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now