A párválasztás egyszerűsége - avagy tallózás az energiaminőségek között

July 13, 2015

 

 

Amikor kiválasztottál egy nőt vagy férfit, azt hiheted, hogy TELJESSÉGET kapsz, amivel majd betelsz. De ez nem így van. Csak egy bizonyos energia-csoporttal fogsz kölcsönhatásba kerülni. Ugyanis - ha nagyon leegyszerűsítjük - minden szín, forma, test, lakás, illat, ruha, dallam és tárgy csak az energia egy bizonyos elrendeződése, amely jellemző arra, aki elrendezte és kiválasztotta ezeket.

Amikor vonzódsz valakihez, akkor valójában azokhoz az energiákhoz vonzódsz, amelyek körülveszik és jellegében meghatározzák a személyt. Minden ruha, rúzs, nyakkendő, kalap, parfüm, autó, ház és cipő csupán egy energiaforma. De még az illető aurája, elméje és finomenergetikai kisugárzása is olyan speciális energiatér, amit valamilyen módon érzékelsz. Hat Rád és érzéseket, gondolatokat vált ki benned. Ez az Ő teremtésük hatása. 

Egy ember életvitelének részletei, képességei, értékrendje és aktuális állapotának minden eleme egyfajta energiamintázat-csoportként jellemzi a személyt. Ott van körülötte, rajta, benne és a környezetében. Amikor Őt választod, valójában az általa kiválasztott, a magához kötött és általa teremtett energiákat húzod magad mellé. 

Ebből a nézőpontból a párválasztás leegyszerűsíthető: bizonyos energiákat a közeledben szeretnél tudni, míg másokat nem. Bizonyos energiaformákat képes vagy tolerálni, másokat nem is vagy hajlandó. Ha tudod, hogy milyen testformákkal, hozzáállásokkal, ízlésekkel és képességekkel élnél együtt szívesen, könnyebben mondasz NEM-et azoknak, akik nincsenek ezekkel a döntéseiddel összhangban. Mindenkinek jobb, ha az energiák harmonizálnak és a közös élet nem egy gyötrelem.

Ha Te szeretsz depressziós lenni reggelente a kávéd mellett, és szereted boldogtalannak érezni magad a nap első órájában, azaz szürke és sötét energiaköd vesz körül mielőtt munkába indulnál, érdemes olyan társat választanod, aki SZERETI ezt az energiát körülötted, mert Ő maga is hasonló energiákat teremt. Néma csendben, együtt nyöghettek reggelente a kávé illata mellett, és teljes harmónia lesz közöttetek. 

De ha Te véletlenül optimista és energikus változatban teremted a hétköznapjaidat, és reggelente jókedvűen kipattansz az ágyból, hogy fél liter frissen facsart narancslével boldogítsd magad és sportos tested minden életigenléstől kicsattanó sejtjét, akkor jobban jár mindenki, ha hasonló energiákkal megáldott párt keresel. 

Ez valójában egy gigászi KÖLCSÖN-HATÁSBAN való részvétel, amelyben a Te döntéseid létfontosságúak. Közvetlenül visszahatnak Rád. A somogyi parasztok annak idején ezt úgy mondták: "Ki mit szakít - azt szagolja".

Érdemes megértenünk: az energiák SOHA NEM VÉLETLENÜL jönnek létre egy-egy személy körül. Ha nem maga a személy teremti meg közvetlenül, akkor is bevonzza vagy elfogadja azokat a tényezőket, amelyek jelen vannak az életében. Mindig köze van hozzájuk a személynek és nem tőle függetlenül rendeződnek köré. Az életünket mi magunk TEREMTJÜK olyannak, amilyen, még akkor is, ha nem vagyunk ennek tudatában.

Így jól látható, hogy egy házasság valódi célja az, hogy KÖZÖS TEREMTÉS valósulhasson meg - a kiválasztott férfi és női energiaminőségek egyfajta harmóniájában. Amikor összekötjük az életünket valakivel, a múltunk - általunk teremtett - energiamintázatai mindkettőnk életét befolyásolni fogják. Eléggé ismernünk és szeretnünk kell önmagunkat ahhoz, hogy NEM-et tudjunk mondani azokra az energiákra, amelyek nem illenek hozzánk és a saját teremtéseinkhez. EZ a párválasztás egyszerűsége." - Paeli Suutari

Please reload

Kiemelt Bejegyzések

Mese az elmeszülemények keletkezéséről

December 9, 2014

1/3
Please reload

Új Bejegyzések

October 20, 2016

October 3, 2016

September 7, 2016

Please reload

Címkék Szerint