VISSZAJELZÉSEK

Kedves Hédi!

 

Ígértem, hogy megírom, mi volt a tárgyaláson. Összejött az üzlet, és még jobban is, mint vártam! Nem hittem volna, hogy ilyen higgadtan fogom tudni kezelni a dolgok menetét egy ilyen fontos ügyben. Mintha az ügyfeleim is érezték volna, egész más volt a hangulat. Az egyik kollégám pedig szeretne Veled időpontot egyeztetni, ha el tudod vállalni. Hamarosan újra jelentkezem.

Köszönöm még egyszer! 

 

K. Attila, Ügyvezető Igazgató

Szia Esztikém! :)

 

Nagyon boldog vagyok! Végre sikerült Dáviddal leülni beszélgetni úgy, hogy nem estem neki, ahogy szoktam!!! Egy pár mondatot begyakoroltam a biztonság kedvéért, de aztán ment magától, ahogy sikerült lelassulni és jobban figyelni arra, hogy mit is szeretnék valójában.

Nagyon-nagyon meg volt lepve... :D

Most jobban figyelek rá, hogy ha valami bánt, akkor elmondjam, de szépen.

Azóta Ő is mintha figyelmesebb lenne. 

Köszönöm a sok segítséget meg a türelmet!

 

Dóri, ügyintéző

Köszönöm a kedves szavakat és a megosztásokat. A Ti örömötök az én örömöm is. 

Drága Hédi!

 

Már túl vagyunk három-én úgy fogalmaznék: önismereti tréningen-nagy változásokról tudok beszámolni, ami a Te segítséged nélkül nem jött volna létre!!!!!!

Elkezdtem szeretni magam!

Tudok határozottan dönteni és hiszek benne, hogy a döntésem helyes volt.

Olvasom az általad ajánlott könyveket, amik nagy segítséget jelentenek a saját személyiségem megismerésében.

Még nem vagyok kész, de tudatosan törekszem, hogy elérjem a célom.

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek-és ismerhetlek, kívánok Neked nagyon sok sikert ehhez a gyönyörű munkához!

 

Fruzsina, vállalkozó

"

Kedves Eszter!


Nagyon köszönöm az eltöltött órákat. Tetszett a türelmed, kedvességed és a felkészültséged. Több támát is érintettünk, átbeszéltünk. Remek humor érzéked van, amikor már az ember kissé zavarttá  válna, csodásan segíted át a nehézségen. Szóval a legjobb kezekben voltam. 
A hallottakat beépítettem a mindennapjaimba. Gyökeres változás van az önbizalmammal kapcsolatosan, ez a legjobb. Azelőtt félösen mentem pl.hivatalos helyre. Nehezen beszéltem, ha több ember előtt kellett megszólalnom. Időnként hallgattam mint a kuka. :-) Munkatársakkal is megváltozott a kapcsolatom. Szóval ma már magabiztosabb vagyok. :-) Azelőtt sokszor ráhagytam másokra bármit, csak elkerülhessem az összeütközést, a veszekedést ki sem állhattam. Ma is kerülöm, csak másként látom a világot és a kapcsolataimat. Megtanultam, lehet erőszak mentesen is átbeszélni ami megoldandó. Jó szívvel ajánlom ezt a lehetőséget mindenkinek, aki szebbé kívánja tenni az életét!

 

Mária, fodrász

Szeretném megosztani veletek is a köszönetemet egy csodás élményért, amit Esztertől kaptam a napokban! Elmentem hozzá, hogy segítséget kapjak tőle, most azzal, hogy pontosan mik voltak ezek a problémáim, szóval ezzel senkit nem fárasztanék! A lényeg, hogy ez a találkozás olyan segítséget adott, hogy rég nem aludtam olyan kipihentetően azóta is minden nap, mint a foglalkozás után! Békesség, szeretet, harmónia olyan szinten köszöntött belém ismét és tart azóta is, hogy a nagyon zsúfolt és stresszes napokat könnyedén és türelmesen tudom megélni... ami még fontos, hogy jobban megtaláltam a problémákra a megoldást, MEGOLDÁSOKAT kezdtem látni és nem összeroppanni, kikeszülni kezdtem a napi, heti stb. problémák - akadályok alatt, amiket az élet elém sodor olykor olykor... Ki tudtam szakadni mindenből, amíg nála voltam, nem kellett megszakadnom a foglalkozás alatt, kényelmes-üdítő volt minden perc! Nem belém beszélt dolgokat, nem misztifikált, nem engem erőltetően beszélgetett, hanem SEGÍTETT! Nem is tudom mihez hasonlítani, de ha mégis próbálom, akkor olyan volt, mintha baba lennék a világban, ott minden új nekem és Ő ott van velem! Vigyaz rám, elkapott, ha épp egyensúlyomat veszíteném, beszél nekem - mesél -bemutatja nekem a világot, ami körülvesz... hát valahogy így, de ez csak próbálja érzékeltetni, amin keresztülmentem! Mindenkinek más lesz az fix, hisz amivel Eszterhez fordulunk, más es más lesz.... De tényleg vétek kihagyni! És ez így olyan jó volt, hogy alig bírom kivárni a következő találkozást!!! Köszönöm szépen Neked Eszter, köszöni a családom is! Szép napot kívánok mindenkinek és köszönöm a türelmet mindazoknak akik szakítottak időt rám, arra amit írtam!!!

 

L. Hajnal, tánckoreográfus, rendező

"

"

"

"

"

"

"

"

"

​© 2014 by Izsold Eszter Hedvig Coaching.

Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Pinterest Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube - White Circle

Összehangoló

Izsold Eszter Hedvig

info.osszehangolo@gmail.com

www.osszehangolo.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now